Alles wat je moet weten over het visum voor Indone
visum indonesie

Hoeveel kost het om Visa on arrival in Indonesië te verkrijgen?



Visa on arrival kosten in Indonesië

Het verkrijgen van een Visa on arrival in Indonesië kost momenteel $35 voor een verblijf van maximaal 30 dagen.

Extra kosten voor Visa on arrival

Daarnaast kunnen er nog extra kosten bijkomen, zoals een verlenging van het visum of een boete bij overschrijding van de verblijfsduur. Het is belangrijk om op de hoogte te zijn van alle mogelijke kosten voordat je naar Indonesië reist.

Is een visum vereist voor Indonesië?



Visumvereisten voor Indonesië

Voor Nederlandse reizigers is een visum vereist voor Indonesië. Dit visum kan vooraf worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven worden verkregen.

Visumvrij reizen

Er zijn ook mogelijkheden voor visumvrij reizen naar Indonesië, zoals het visumvrij verblijf van 30 dagen voor toeristische doeleinden. Het is belangrijk om de actuele visumvereisten te controleren voordat je naar Indonesië reist.

Heb je een visum nodig voor Bali 2024

Hebben Indiase burgers een visum nodig om naar Bali te reizen?



Visum voor Bali

Indiase burgers hebben een visum nodig om naar Bali te reizen. Dit visum kan worden verkregen bij de Indonesische ambassade of consulaten in India.

Visumvereisten

Het visum voor Bali vereist dat Indiase burgers een paspoort hebben dat nog minimaal 6 maanden geldig is bij aankomst in Indonesië. Daarnaast moeten zij ook een retourticket en voldoende financiële middelen kunnen tonen voor hun verblijf.



Meer info: visum indonesië 60 dagen

Is een visum vereist voor Bali in 2024?



Visumvereisten voor Bali in 2024

In 2024 is een visum vereist voor Nederlandse reizigers die naar Bali willen reizen. Het visum kan worden aangevraagd bij de Indonesische ambassade of bij aankomst op de luchthaven.

Visumvrijstellingen

Er zijn enkele uitzonderingen op de visumplicht voor Bali, zoals voor reizigers die korter dan 30 dagen verblijven en voor bepaalde nationaliteiten. Het is belangrijk om de meest recente informatie te raadplegen voordat je naar Bali reist om te controleren of je een visum nodig hebt.

Is een visum vereist voor Bali in 2024